torsdag 15. januar 2009

Craft Robo 200Selges kr,- 1500.

Min duppedingselskende av en mann (han er elektroingeiør) ble plutselig veldig interessert i scrappeutstyr og han kjøpte denne. Dessverre blir den bare stående og samle støv. Håper noen vil gi den et bedre hjem ;)

En utrolig praktisk kuttemaskin som kan skjære ut alle fonter, dingbats, bilder og figurer man har på pc`en (GSD og jpeg-filer). Størrelsen på figurene og fontene kan man endre enkelt ved å ”dra” i kantene på det man har skrevet. Skjærebredden er 21,7 cm og utskriften kan være opptil en meter. Kan også skrive ut æ, ø, å. På enkelt vis kan man lage sammenhengende tekst og skygger til bokstavene man skal bruke. Man kan lage brettekanter/ stiplede linjer for enkel bretting av arket etterpå. Det finnes et rutenett i ROBOMaster som gjør at man enkelt kan få skriften/fonten i nøyaktig den størrelsen man ønsker på for eksempel kort eller layouts. Du kan lage overskrifter, kutte ut maler til gavepakker eller f.eks lage dine egne pynteblomster, sirkler, piler etc. Den kutter papir, kartong og PVC-ark.

På www.scrapping.no/forum er det flere tråder på norsk med mange gode tips og råd til hvordan man best kan få utnyttet maskinen. Det er også linker til steder man kan laste ned gratis fonter, dingbats og bilder som kan brukes.
- Maksimal kutteflate: 200mm – 1000mm

- 230gf (kuttekraft)

- Kutter ark/papp opp til 156 g/m2

- Hastighet 10 – 100mm/sek

- Pakken inneholder: knivsett, carrier sheet samt prøver på andre media (alt du trenger følger med)

- Driver til Windows XP/2000/Vista følger med

- Plugin til Adobe Ilustrator for bruk på Mac

- Strømforbruk 28W (standby 10W)

- Størrelse: 397 x 159 x 112mm (b x d x h)

- Vekt 2,5kg

- Enkel installasjon

2 kommentarer:

  1. hei er maskinen ennå tilsalgs?
    mvh a. keiseraas
    piazawa@msn.com

    SvarSlett
  2. Nei, den er solgt for en stund siden :)

    SvarSlett